13 år siden livet tog en uventet drejning

Den 6. oktober var det 13 år siden at mit liv tog en uventet drejning. Det var bestemt ikke med i mine planer for fremtiden, men når man får meningitis/hjernehindebetændelse og en blodprop i hjernen, må man få det bedste ud af livet. Det gør jeg ved at være positiv og glædes over de fremskridt jeg har gjort og stadigvæk gør. Jeg nyder at lave mine kreative ting. Det er det der holder mig oppe og i gang. Jeg elsker min familie og veninde.

Mit liv lige nu

Jeg er så lige nu til udredning for immundefekt da min lungelæge på Gentofte tror at det er derfor jeg hele tiden bliver syg med lungebetændelse. Lungeafdelingen har fundet ud af at jeg har en bindevævssygdom i lungerne som hedder ILS.

Jeg føler at der endelig sker noget, og at de forskellige læger er ved at kunne sige hvad jeg fejler, så jeg kan komme i rette behandling. Lige nu har lægen på Riget sat mig i forbyggende antibiotika behandling, det vil sige at jeg skal tage 1/2 pille tirsdag, torsdag og søndag, foreløbig i 2 -1/2 måneder. Hvis jeg kan tåle dem uden for mange bivirkninger, skal jeg forsætte for at forebygge at jeg får alle de virus og betændelse …..

Men ved I hvad jeg er stadigvæk glad og positiv! Jo, jeg kan da have dage hvor det hele er noget møg, og så tuder jeg lidt og får det ud, vender det med en god veninde og min mor.

Jeg glædes hver dag over at jeg lever!