PRESSEMEDDELELSE

Hjerneskadeforeningen flytter til Center for Hjerneskade

Hjerneskadeforeningen pakker ved udgangen af maj sine ting sammen og flytter fra Høje Taastrup til Amager for at bo sammen med Center for Hjerneskade. Den kommende flytning vækker begejstring hos både ansatte og frivillige på Hjerneskadeforeningens landskontor.

– Vi kender allerede hinanden rigtig godt og samarbejder i forvejen om en række forskellige initiativer. Vi har i vores respektive arbejde så mange måder vi kan bruge hinanden på. Og så giver det bare god mening at vi på den måde kan være endnu tættere sammen om hjernen, siger direktør for Hjerneskadeforeningen, Morten Lorenzen.

Også hos ansatte og ledelse på Center for Hjerneskade ser man frem til at åbne dørene for Hjerneskadeforeningen.

– På Center for Hjerneskade glæder vi os meget til at byde Hjerneskadeforeningen velkommen her i huset. Vi ser det som en spændende ny platform for samarbejde i dagligdagen, både i forhold til de ramte borgere og deres pårørende, men også i forhold til en styrket indsats for hjerneskadeområdet i det hele taget, siger direktør for Center for Hjerneskade, Frank Humle.

Flytningen betyder et farvel til Handicaporganisationernes Hus hvor Hjerneskadeforeningen har boet siden husets indvielse i 2012. I huset bor mange både store og små patientforeninger. Om det at skulle forlade den karismatiske bygning i Høje Taastrup siger direktør Morten Lorenzen:

– Vi har været glade – ja, vi er – rigtig glade for at bo her i huset med så mange andre handicaporganisationer. Men alligevel var det ikke en svær beslutning at træffe. Vi samarbejder godt med mange af foreningerne i huset, men vi har flere af vores meget nære samarbejdspartnere som ikke bor her, blandt andet Center for Hjerneskade. Det har været vores ønske længe at have centret tættere på i vores dagligdag, så da de bød os velkommen, var det med at slå til.

Flytningen er kun et farvel til selve huset. Hjerneskadeforeningen fortsætter naturligvis som medlem af Danske Handicaporganisationer.

13. marts 2019

Om Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen er medlemsstyret interesseorganisation der arbejder for at hjerneskaderamte familier i hele landet får den bedst mulige støtte til at leve et meningsfuldt liv. Liv der reddes, skal også leves.

Om Center for Hjerneskade

Center for Hjerneskade er en selvejende institution under region Hovedstaden. Centret tilbyder intensiv træning til børn, unge og voksne med erhvervet hjerneskade.  Center for Hjerneskade huser også det nye videnscenter Dansk Center for Hjernerystelse som etableres i samarbejde med Hjernerystelsesforeningen som følge af en bevilling fra Satspuljen.

Kontakt:

Morten Lorenzen, direktør i Hjerneskadeforeningen: ✆ 2026 0138