Jeg er mor til 4 børn. Min ene datter fik i 2015 en kraftig hjerneblødning i lillehjernen forårsaget af en aneurisme, blot 15 dage efter hun havde fået sin tredje lillebror. Jeg har en bachelor i pædagogik og er uddannet life og businesscoach. Vi har oplevet vores velfærdssystem fra den ekstrem positive side og desværre også fra en enorm destruktiv side.

Fik hjerneblødning med meningitis i 2014. Bor alene i eget hus.
Har shunt og må sove til middag hver dag. Har pandelapskade. Kan kun gøre 1 ting ad gangen. PÅ CVS i Vejle. Tilkendt førtidspension.

Jeg er mor til 2 piger. Blev hjerneskadet i 2011 i en solo trafikulykke. Forfatter til bogen Skæbnens labyrint. Bor i Langeskov.

Lina Just. Tidligere lærer, lever nu med en hjerneskade. Blev hjerneskaderamt november 2015. Har en cyste som ikke kan fjernes, da den sidder for dybt i hjernen, og lever derfor med shuntsystem i hjernen. Jeg har tre skønne unger og mand. Bor syd for Århus.

For 9 år siden fik jeg en hjerneskade efter et fald på skøjter. De første 5 år var hårde og en kamp for erstatning og førtidspension. Jeg fik ingen hjælp, og troede jeg var dum eller dement. Senere lærte jeg på et kursus om min skade. Jeg blogger om både gode og trælse dage.

Hej, mit navn er Line. Jeg blev hjerneskadet af encephalit-meningitis som 25-årig. Her vil I få et indblik i mit liv med hjerneskade.

Jeg blogger om mit liv som hjerneskadet og med cochlear implant.

Indlæg fra gæstebloggere, bloggere som har brug for anonymitet og tidligere bloggere som ønsker at deres indlæg fortsat er til gavn, samles under denne profil.