Jeg hedder Line, er 29 år og bor i Aarhus. Jeg er uddannet ergoterapeut med en kandidat i idræt og sundhed. Så mit kendskab til hjerneskade, både medført og senskade, var etableret inden min mor fik sin hjerneblødning. Hun blev syg tilbage i 2015, hvilket var begyndelsen på en rutsjebanetur som vi aldrig havde regnet med at skulle igennem.
Jeg vil skrive om det “at miste” sin mor til trods for, at hun stadig er her i fysisk form. Helt generelt set vil jeg skrive om, hvordan det er at være pårørende - helt specifikt i vores familie, var det vores “hjerte/motor” der gik i stykke - så hvordan får man en familie til at køre videre efterfølgende.

Majken Christensen, født i 1978, mor til Natasja med hydrocephalus født i 2004. Natasja har været opereret 15 gange siden april 2014. Gift med Nicolai. Ud over Natasja har vi Freja fra 2008. Jeg arbejder deltid som advokatsekretær 3 dage om ugen i København. Vi bor i Helsingør.

Mit navn er Sarah. I sommeren 2013 blev jeg ramt af meningitis. Jeg blogger om, hvordan det at leve med eftervirkningerne af sygdommen på godt og ondt og om, hvilket menneske jeg er i dag. Jeg har et stort ønske om at kunne hjælpe andre ved at dele min historie og erfaringer.

Jeg hedder Pernille. Læser til sygeplejerske. Fik en erhvervet hjerneskade i 2016 grundet et cykelstyrt. Jeg fortæller om min hverdag, generne ved min skade og hvordan jeg får uddannelse og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Per Leth Laursen, Aarhus. Senhjerneskadet i 2001. Fik i 2016 normaliseret sine kognitive funktioner, efter en særlig hypnosebehandling, udviklet på Aarhus Universitet.

Faldt som 24-årig og fik en hjerneblødning hvor man på samme tidspunkt fandt en svulst. Jeg blogger om livet som hjerneskadet.