Kommunikationsmedarbejder hos Hjerneskadeforeningen.

Jeg blogger om mit liv og de forskellige aspekter af min traumatiske hjerneskade - om min kamp for retfærdighed, det daglige møde med nye begrænsninger, misforståelser fra pårørende og fra en selv, en forværret helbredstilstand, smerter, håb, accept og genoptræning i det danske system.

Jeg er gift med Poul. Vi har to voksne sønner, der begge er gift, og fire skønne børnebørn. I marts 2008 fik jeg en bristet aneurisme (hjerneblødning) og en blodprop. Jeg blogger om min usynlige skade, og hvad den har betydet på godt og ondt for mig og mine omgivelser.

Jeg blogger om min usynlige hjerneskade, og hvad den har betydet på godt og ondt for mig og mine omgivelser. Jeg blogger desuden om min oplevelse med sundhedsystemet og om hvordan det var at vende tilbage til arbejdslivet.

Jeg blogger om at være mor til en senhjerneskadet ung mand. Vi oplever stadig et følelseskaos, men jeg prøver at fokusere på det positive og glæder mig over små fremskridt. Jeg er desuden direktør for bolig- og sundhedscentret Fjordstjernen i Holbæk.

Kommunikationschef i Hjerneskadeforeningen ∞ Har lagt denne artikel på hjerneskadet.dk ∞ Find mig: Facebook + LinkedIn: /susansoegaard