Indberet en donation

Du kan få fradrag for beløb du har støttet Hjerneskadeforeningen med via MobilePay, Facebook eller anden indsamling. Udfyld denne formular med alle de oplysninger du kan. Så indberetter vi beløbet til SKAT.

Indberet donation

Har du støttet Hjerneskadeforeningen via MobilePay, Facebook eller anden indsamling og ønsker at få indberettet beløbet til SKAT, kan du udfylde denne sikre formular. Så sørger vi for at indberette.

 • Din donation

  Fortæl os hvornår, hvordan og hvor meget du har doneret. Vi skal tjekke og verificere informationen før vi kan indberette.
 • Skriv det beløb du har doneret.
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
  Skriv hvilken dato du har doneret (dd/mm/åå). Kan du ikke huske den præcise dato, så udfyld med en dato så tæt på donationen som muligt.
  Fortæl os hvor/hvordan du har doneret. Det hjælper os til at finde donationen i vores system.
 • Her kan du skrive hvis du har anden information som kan hjælpe os med at finde præcis din donation. Det kan for eksempel være hvis du har støttet en indsamling på Facebook eller BetterNow og kan fortælle hvem som har samlet ind.
 • Dine personlige oplysninger

  Vi har brug for dit navn og CPR-nummer for at kunne indberette din donation til SKAT. Du kan desuden vælge at indtaste kontaktoplysninger så vi kan få fat i dig hvis der er problemer med indberetningen. Vi bruger ikke dine informationer til andet. Formularen er en sikker måde at oplyse dine personlige informationer. Vi anbefaler at du aldrig sender os dit CPR-nummer via e-mail eller telefon.