Bliv støttemedlem

Et fast beløb hver måned gør en enorm forskel for foreningens arbejde for at hjælpe familier hvor en person er ramt af en hjerneskade.

Som støttemedlem får du de samme medlemsfordele som almindelige husstandsmedlemmer, men du donerer samtidig fast et beløb hver måned så længe du selv ønsker det. Du bestemmer selv hvor meget du vil støtte med.

Du kan få fradrag for det beløb der årligt overstiger 325,- kroner. Det skyldes at når du bliver støttemedlem, bliver de 325,- kroner regnet som medlemskontingent. Kontingenter er ikke fradragsberettigede.

Det vil sige at hvis du vælger at blive støttemedlem og give 100,- kroner til Hjerneskadeforeningen hver måned, kan du få et årligt skattefradrag for de 875,- kroner.

Tegn støttemedlemskab

 • minimum 50 kroner
 • Udfyld dine kontaktoplysninger

  Vi har brug for dine kontaktoplysninger for at vi kan oprette dig som støttemedlem. Informationerne bruger vi til at sende dig velkomstmateriale, give dig besked hvis der er vigtig information om dit medlemskab og i det hele taget administrere dit medlemskab. Dine kontaktinformationer bliver delt med din lokale afdeling af Hjerneskadeforeningen.
 • Meld dig til Betalingsservice / få fradrag

  Vi har brug for dit CPR-nummer, hvis vi skal tilmelde dig Betalingsservice. Med Betalingsservice kan du både spare tid og gebyrer og samtidig hjælpe os med at spare penge til administration. Samtidig kan vi sørge for at indberette din støtte til SKAT så du får de fradrag du har ret til. Bemærk at vi kun må indberette fradrag for det årlige støttebeløb som overstiger kr. 325,- da dette regnes for medlemskontingent og altså ikke er fradragsberettiget. Formularen er en sikker måde at oplyse dine personlige informationer. Vi anbefaler at du aldrig sender os dit CPR-nummer via e-mail eller telefon.
 • Fortæl os lidt om dig selv

  Vi bruger disse oplysninger til at sørge for at du får mest muligt ud af dit medlemsskab. Vi har blandt andet forskellige netværk som er baseret på relation til skaden og alder. Kender vi din alder og ved om du er ramt eller pårørende, kan vi sørge for at du får informationer om de netværk som kan være interessante for dig. Det er naturligvis helt frivilligt om du ønsker at deltage i de tilbud. Du får desuden automatisk information om hvilken lokalafdeling du bliver tilknyttet (baseret på dit postnummer).
 • Vi har et særligt netværk for hydrocephalus- og IIH-ramte og deres pårørende som vi kalder Hydrofamilien. Med disse sygdomme er risikoen for meningitis høj, og en del rammes mange gange. Derfor er netværket også åbent – og oplagt – for meningitisramte. Du kan markere her hvis du vil have tilsendt information om Hydrofamilien. Er du ingen af delene, springer du bare dette felt over.
 • Klikker du her, sætter vi dig på listen over modtagere til vores nyhedsmail. Du kan afmelde nyhedsmailen når som helst du måtte ønske det.
 • Når jeg lige om lidt trykker på "Gør mig til støttemedlem!" accepterer jeg at Hjerneskadeforeningen trækker det beløb jeg har valgt at støtte med, hver d. 1. i måneden, indtil jeg selv stopper den faste støtte.

Måske er du interesseret i …

Kærlighed symboliseret af et hjerte af sten på en strand

Medlemstilbud

Her finder du info om telefonrådgivningen, foreningens netværksgrupper, lokalafdelingerne og vores årlige sejlads Brainstorm.

Læs mere >

Få fradrag for din støtte

Her finder du oplysning om dine muligheder for at få skattefradrag når du donerer til Hjerneskadeforeningen.

Læs mere >

Projekter. Motiv: En gruppe arbejder sammen ved et bord med blokke og laptops

Samarbejde & projekter

Her finder du blandt andet information om hvordan foreningen samarbejder for at have politisk indflydelse.

Læs mere >

Kontakt. Motiv: lyserød kuvert

Kontakt os

Her finder du kontaktinformationer til Hjerneskadeforeningen samt vores telefoniske åbningstider.

Læs mere >