Få fradrag når du støtter

Dine bidrag til Hjerneskadeforeningen kan du trække fra i skat – uanset hvor lille beløbet er. Det kan godt betale sig at opgive selv de mindste bidrag, for dit skattefradrag beregnes nemlig ud fra hvad du samlet har givet. Ikke kun til hjerneskadeforeningen, men også til andre patientforeninger og humanitære organisationer.

Værd at vide

  • Du kan få fradrag fra første krone og op til 16.300 kroner.
  • Du får fradrag for donationer uanset om du sender penge direkte til os eller støtter en indsamling.
  • Fradraget er personligt. Du kan ikke overføre et uudnyttet fradrag til til ægtefælle.
  • Medlemskontingent giver ikke ret til fradrag.
  • Køb i butikken giver ikke ret til fradrag.
  • Er du støttemedlem, kan du få fradrag for det beløb som overstiger 325,- Det skyldes at de første 325,- betragtes som medlemskontingent.

Vi indberetter beløbet for dig

Hjerneskadeforeningen indberetter hvert år alle fradragsberettigede donationer til SKAT. For at kunne indberette har vi brug for at du oplyser dit navn og CPR-nummer. Det skal du gøre i den sikre formular her på hjemmesiden. Du må ikke sende CPR-nummer i en e-mail til os.

Kontakt os hvis du er i tvivl

Ring ✆ 4343 2433 hvis du ikke kan se dit fradrag på din årsopgørelse, eller hvis du er i tvivl om dit fradrag er indberettet korrekt.

Indberet donation

Du har ret til fradrag for din donation, men det er ikke alle donationsmåder som giver dig mulighed for at give os de oplysninger vi har brug for. Brug vores sikre formular til at give os dine oplysninger. Så skal vi nok indberette til SKAT.

Læs mere >

Persondatapolitik. Motiv: grønt motherboard

Persondatapolitik

Dit CPR-nummer og andre personlige data passer vi naturligvis rigtig godt på. Du kan se hvordan i vores politik for behandling af persondata.

Læs mere >

Støt en indsamling

På Facebook samler ildsjæle ind til foreningens arbejde. Klik her for at finde en indsamling du vil hjælpe til at nå sit mål.

Læs mere >