Meld dig bare ind!

Det koster 250,- kroner årligt for et medlemskab som dækker hele familien. Har du ikke tidligere været medlem, kan du vælge at benytte vores tilbud om et års gratis medlemskab. Så har vi 12 måneder til at vise dig hvorfor du skal blive hos os. Fejler vi, så kan du frit melde dig ud igen uden at have betalt en krone.

Institutioner/virksomheder - se her!

 

Bliv medlem

 • Udfyld dine kontaktoplysninger

  Vi har brug for dine kontaktoplysninger for at vi kan oprette dig som medlem. Informationerne bruger vi til at sende dig velkomstmateriale, give dig besked hvis der er vigtig information om dit medlemskab og i det hele taget administrere dit medlemskab. Dine kontaktinformationer bliver delt med din lokale afdeling af Hjerneskadeforeningen.
 • Meld dig til Betalingsservice

  Vi har brug for dit CPR-nummer, hvis vi skal tilmelde dig Betalingsservice. Med Betalingsservice kan du både spare tid og gebyrer og samtidig hjælpe os med at spare penge til administration. Vælger du 12 måneders gratis medlemskab, trækker vi selvfølgelig ikke en krone før dit gratis år er gået.
 • Fortæl os lidt om dig selv

  Vi bruger disse oplysninger til at sørge for at du får mest muligt ud af dit medlemsskab. Vi har blandt andet forskellige netværk som er baseret på relation til skaden og alder. Kender vi din alder og ved om du er ramt eller pårørende, kan vi sørge for at du får informationer om de netværk som kan være interessante for dig. Det er naturligvis helt frivilligt om du ønsker at deltage i de tilbud. Du får desuden automatisk information om hvilken lokalafdeling du bliver tilknyttet (baseret på dit postnummer).
 • Vi har et særligt netværk for hydrocephalus- og IIH-ramte og deres pårørende som vi kalder Hydrofamilien. Du kan klikke her hvis du vil have information om Hydrofamilien. Er du ingen af delene, springer du bare dette felt over.
 • En sidste ting

  Som det sidste kan du vælge dels om du vil støtte foreningen med det samme eller benytte dig af et års gratis medlemskab*, dels hvordan vi må kontakte dig. (*tilbuddet om gratis medlemskab gælder kun for ikke tidligere medlemmer)
 • BEMÆRK

  Vi vil rigtig gerne spare på udgifter til porto da vi hellere vil bruge de penge til aktiviteter. Derfor sender vi velkomstmaterialet til dig på mail. Vi bruger derudover kun din mail hvis der er informationer om eller ændringer i dit medlemskab. Du kan dog vælge i stedet at få materialet sendt med posten ved at klikke i boksen herunder.
Støt Hjerneskadeforeningens arbejde med at formidle livet med en hjerneskade

Støt os

Hjerneskadeforeningen har brug for din støtte. Støt med et valgfrit beløb og vær med i kampen.

Støt Deltag i din lokalafdelings mange aktiviteter

Find lokalafdeling

Din lokalafdeling tilbyder mulighed for rådgivning og at deltage i aktiviteter med ligesindede.

Støt Hjerneskadeforeningens arbejde med at formidle livet med en hjerneskade

Få rådgivning

Vores socialrådgivere og frivillige er klar med rådgivning på telefon, i brevkasse og på Twitter.

Skriv til os

Har du kommentarer eller spørgsmål til Hjerneskadeforeningen, er du velkommen til at skrive her. Vi vil altid gerne høre fra dig. Vi modtager desværre ikke notifikationer når der bliver skrevet i kommentarfeltet herunder, så der kan gå tid før vi får svaret. Har du et spørgsmål som haster, så er bedre at sende en mail til os.