Nyt tilbud fra Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen udvider sine tilbud om viden og støtte til mennesker der lever med en hjerneskade inde på livet. Som noget helt kan du nemlig deltage gratis i webinarer om relevante emner når man er ramt af, pårørende til eller arbejder med mennesker med en hjerneskade.

Ideen om at tilbyde webinarer til medlemmer og andre interesserede er ikke ny, men noget vi i foreningen har syslet med længe, og nu er det altså endelig muligt.

– Der er ingen tvivl om at for mange ramte er sådan en mulighed mere end velkommen. Når vi holder traditionelle foredrag, er salen som regel fyldt til bristepunktet, men det giver også meget støj. Det kræver altså en del for en skadet hjerne at være med, og mange fravælger det netop af den grund. Med webinarer kan vi tilbyde næsten det samme, blot med den forskel at man kan blive hjemme i rolige og trygge omgivelser og ikke skal bruge energi på at komme et sted hen, siger direktør Morten Lorenzen om det nye tiltag.

Vi lægger ud med et foredrag om et altid efterspurgt emne, nemlig hjerneskadetræthed. Det er gratis at deltage og kræver blot at du tilmelder dig, og at du har adgang til internettet på tidspunktet. Webinarets oplægsholder bliver neuropsykolog Anders Degn.

Første webinar foregår mandag d. 5. oktober, og der er allerede sat et mere i kalenderen, nemlig d. 26. oktober. Dette webinar bliver også med Anders Degn som oplægsholder. Og det er kun begyndelsen. Vi forventer nemlig fremover at tilbyde webinarer om mange forskellige emner som er vigtige i forhold til livet med en hjerneskade.

Om arrangementet
Neuropsykolog Anders Degn vil på dette webinar fortælle om de forskellige former for træthed og give redskaber til at håndtere og leve med den. Webinaret varer cirka 1 time.

Om webinarer
Et webinar er et online foredrag/kursus hvor du logger på hjemmefra. Du skal selvfølgelig være online og det kan være en rigtig god ide at bruge høretelefoner. Du kan ikke snakke med os imens, men du kan stille dine spørgsmål i chatten. Vi vil forsøge at besvare dem alle undervejs. Du kan også skrive med de andre deltagere.

Det praktiske
5. oktober klokken 16.00-17.00
Du får tilsendt et link til webinaret når du tilmelder dig.

Tilmelding
(link er fjernet på grund af at webinaret er afholdt)