Husk din medicin – mens du donerer til Hjerneskadeforeningen

Det kan være svært at huske at tage sin medicin, men den gratis app Drugstars kan hjælpe dig. Appen minder dig om at tage din medicin til tiden, og samtidig får du mulighed for at donere til velgørende formål helt uden at betale en krone selv.

Det foregår sådan at når du har hentet appen, indtaster du hvornår du vil mindes om at tage din medicin. For hver gang du bruger den, optjener du stjerner, og det er de stjerner som du kan donere til Hjerneskadeforeningen.

Du kan donere, når du har optjent 50 stjerner. Stjernernes værdi følger dollarkursen. 50 stjerner svarer altså til cirka 3,50 kroner. Det lyder ikke af meget, men her gælder virkelig reglen om mange bække små. Hjerneskadeforeningen optjener hver dag et lille beløb og i løbet af et år er det med brugernes hjælp blevet til mange tusind kroner.

Det siger dem der allerede bruger Drugstars

Mange af vores medlemmer bruger allerede appen, og de er meget tilfredse.

Se her, hvad de siger om den:

Det er en fantastisk app. Det føles godt, hver gang jeg kan støtte et af de gode formål.

Har du svært ved at huske det hele, ligesom mig? Du kan støtte alle mulige foreninger ved at lade dem minde dig om at tage din medicin. Det er altså smart!

Det er en nem måde at støtte et godt formål, når man nu alligevel skal huske sin medicin.

Hvor kommer pengene fra?

Det er Drugstars som donerer pengene til de foreninger som du vælger skal have dine stjerner. Det fungerer på den måde at Drugstars har en række sponsorer. Sponsorerne kan ikke bestemme hvilke foreninger som får pengene. Pengene kommer fra private fonde og fra salg af anonymiserede og aggregerede data til kommercielle partnere med henblik på at forbedre produkterne. Dine personlige data bliver ikke videregivet.

Du kan klikke her hvis du vil læse mere om Drugstars, hvordan det fungerer, hvor pengene kommer fra, og hvordan dine data bliver brugt.

Drugstars er dansk, og du donerer til danske patientforeninger.

Vi håber du har lyst til at lade appen minde dig om at huske at tage din medicin, så du kan sende dine stjerner afsted til Hjerneskadeforeningen.

Drugstars

Besøg Drugstars hjemmeside hvis du vil læse mere. Du kan hente appen fra hjemmesiden eller i din app store.

Læs mere >

Drugstars på Facebook

Du kan følge Drugstars på Facebook hvor de blandt andet fortæller om de foreninger som får støtte.

Læs mere >

Kærlighed symboliseret af et hjerte af sten på en strand

Medlemstilbud

Læs hvad vi kan tilbyde dig af hjælp, støtte og aktiviteter når du er medlem af Hjerneskadeforeningen.

Læs mere >