Som ringe i vandet

For nyligt fortalte vi om en flot donation fra Soroptimist International – Odense. som Forum for Yngre Ramte (FYR) og ” De glemte børn” modtog. Nu kan vi med stor glæde fortælle at endnu en giver har meldt sig i den gode sags tjeneste.

Odense Børnehospitals Fond  har gavmildt doneret 20.000 kroner til FYR’s arrangement for pårørende børn og deres forældre i Odense senere på året.

Donationen blev givet efter at et Soroptimist-medlem, som også var medlem af Odense Børnehospitals Fond, havde drøftet FYR og der kommende arrangement med fondens formand Leif Hansen. Formanden – og dermed fonden – var positivt stemt, og FYR blev bedt om at sende en ansøgning. Det viste sig at medlemmerne af Odense Børnehospitals Fond var så positive at de donerede den store sum penge til FYR’s aktivitetsdag for De glemte børn.

Odense Børnehospitals Fond blev stiftet i 1899 af private Odenseborgere og uddeler hvert år penge til initiativer der ønsker at fremme børns åndelige og legemlige sundhed og velfærd.

FYR er Hjerneskadeforeningens netværk for hjerneskaderamte i den erhvervsaktive alder, og De glemte børn er børn og unge hvis far eller mor er blevet ramt af en hjerneskade.

FYR er naturligvis meget taknemmelig for donationen. Forude ligger i de kommende måneder et stort arbejde inden afholdelsen af arrangementet som har fået navnet FYR den af!

Aktivitetsdagen for De glemte børn (og deres forældre) forventes afholdt den 12. september 2015 fra klokken 11.00. Vi skal nok fortælle meget mere om arrangementet.