Egedal/Frederikssund

egetræ, egedal

 

 

Vi arrangerer medlemsmøder for både hjerneskadede og pårørende, onsdagsklub kun for skadede samt forskellige andre arrangementer hvor vi blandt andet tager på ture. Læs mere om vores forskellige aktiviteter herunder.

På vores månedlige medlemsmøder samles vi over en kop kaffe og en bid brød til en god snak og planlægning af kommende aktiviteter. Har du lyst til at være med og lære os at kende, er du meget velkommen.

Hvem:
Skadede og pårørende medlemmer af Hjerneskadeforeningen.

Hvornår:
Første torsdag i hver måned klokken 10.00 – 12.30.

Hvor:
Græstedgård, Udlejrevej 13B, lokale 10, Ølstykke.

Bemærk
Kørestolsvenlige lokaler.

Hver onsdag mødes mennesker med senhjerneskade fra lokalafdelingerne Egedal og Frederikssund til hyggeligt samvær. Onsdagsklubben handler om at få kvalitet ind i en hverdag der til tider er problematisk, og møderne skal give alle – uanset omfanget af hjerneskaden – en positiv oplevelse ved at mødes med ligesindede og lære andre at kende hvis liv også har forandret sig efter en hjerneskade.

For tiden er vi cirka 20 medlemmer i Onsdagsklubben, og det er medlemmerne der bestemmer hvad vi skal lave. Nogle onsdage nyder vi bare at bruge tiden sammen uden at have planlagt andet end kaffe, snak og latter – men første onsdag hver måned spiser vi sammen, og cirka en gang om måneden tager en tur ud af huset. Aktiviteterne bliver som regel planlagt for et halvt år ad gangen. En gang om året tager vi på weekendtur ramte og pårørende sammen.


Se mere om vores arrangementer i aktivitetskalenderen.

Hvem:
Alle senhjerneskadede medlemmer af Hjerneskadeforeningen er velkomne, uanset alder og hvor i området de bor.

Som ikke-medlem er du naturligvis velkommen til at komme på besøg og se om det er noget for dig.
Ring til Sanny på 4818 4031 for at aftale et besøg.

Hvornår:
Hver onsdag klokken 10.00 – 14.00.

Hvor:
Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund.

Bemærk:
Du skal selv kunne transportere dig til mødet og klare toiletbesøg uden hjælp.

Onsdagsklubbens historie
I 1995 afsluttede Specialskolen Egedammen i Frederikssund et hold elever der under uddannelsen havde opbygget venskaber og et socialt sammenhold som de gerne ville fortsætte. En af deltagerne tog udfordringen op, og det lykkedes at få lavet en aftale med Egedammen om at holder kunne benytte et skolelokale tre timer om ugen. Det udviklede sig til et værested der nogle år senere flyttede til lokaler i Kulturhuset Elværket. Og her mødes vi fortsat.

Petanque

En gang om måneden spiller vi Petanque sammen.
Spillet sluttes altid af med fælles kaffe, sandwich og en god snak.

Hvornår:
Tredje mandag i måneden klokken 10.00 – 12.00.

Hvor:
Banerne ved Græstedgård, Udlejrevej 13B, lokale 10, Ølstykke

Bemærk:
Vi spiller kun i det varme halvår.
Sæsonstart 2014: 17. marts

Hjerneskadeforeningens Facebook-side kommer du til ved at klikke på billedet. Hvis du klikker Synes om / Like  i gruppen kan du følge med i hvad der sker i foreningen og på hjerneskadeområdet generelt.

Vores Facebook-side er et dynamisk sted hvor du kan følge med i stort og småt på hjerneskadeområdet og være med til at debattere tiltag og tendenser.

Egedal/Frederikssund har ikke sin egen Facebookside.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for at tale med en der kender til området og ved hvad det vil sige at leve med en hjerneskade.

Lokalformand Henning Ruus-Jørgensen
Skriv til Henning

Vi takker vore donorer for deres støtte i 2015
Loge 69 Frederik den 3.
Lions Club Frederikssund
Frederikssund kommune (§18)