Du er ikke alene

Siden hjerneskaden har du følt dig misforstået og alene i verden. Andre mennesker sårer dig – også når ordene er velmente. Du gør dit bedste for at fortælle hvordan det er, men det virker som om at andre hurtigt glemmer det igen, nogle gange endda som om de bare ikke vil forstå. Som om det er dig der overdriver situationen. Lyder noget af det bekendt? Det er du ikke alene om.

På Hjerneskadet.dk er der hjælp at få – uanset om du selv er skadet eller pårørende. Følg dem der blogger om deres hverdag med en hjerneskade, kommenter på indholdet med dine egne oplevelser og se videoer hvor andre fortæller om hvordan de lever deres liv. Få samtidig indblik og overblik – på landsplan og lokalt – og brug ekspertpanelet i brevkassen til at få svar på dine spørgsmål.

 

 

Hjerneskadet.dk er her fordi

vi vil øge hjerneskaderamte familiers livskvalitet, trivsel og tryghed, herunder reducere stress, depression og isolation – gennem viden, overblik og støtte fra ligesindede. Det gør vi ved at:

  • sikre at alle ramte og pårørende kan få social støtte og nem adgang til informationer uanset om skaden netop er sket, eller om det er længe siden.
  • være en altid tilgængelig platform hvor hjerneskadede og pårørende deler viden og erfaringer med hinanden.
  • medvirke til at skabe overblik over hjerneskadeområdet så nyramte familier nemmere kan navigere igennem systemet.
  • bidrage til et fremtidigt stærkt hjerneskadeområde der opleves som samlet, koordineret og orienteret mod helheden.
  • sørge for at alle der arbejder med hjerneskadede, kender portalen og hjælper nyskadede og pårørende til at bruge den.