Vestsjælland vinder fornem pris

Hjerneskadeforeningen i Vestsjælland modtog i aftes (mandag den 7. januar) Fyrtårnsprisen 2018 fra Sorø Erhverv og Sorø Erhvervsudviklingsråd.

Fyrtårnsprisen sætter fokus på synlighed. For at vinde prisen er det afgørende at man har formået at skabe opmærksomhed om Sorø.

Formand for arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalget, Rolf Clausen (V), sagde i forbindelse med uddelingen at Hjerneskadeforeningen blev valgt fordi lokalafdelingen fra sit hovedsæde i Sorø dækker adskillige vestsjællandske kommuner og gennem sit arbejde er med til at sætte Sorø på landkortet, og at foreningen i forhold til erhvervslivet arbejder meget med rehabilitering.

Formand Lise Kiving modtog prisen, og Dan Kiving opfordrede i sin takketale det lokale erhvervsliv til at invitere Hjerneskadeforeningen til at komme og fortælle om erhvervet hjerneskade – og om hvordan man passer på sig selv og sine medarbejdere for at undgå stress og forebygge blodpropper i hjernen.

Uddelingen fandt sted i forbindelse med erhvervsrådenes nytårskur. Der blev uddelt to Fyrtårnspriser. Hjerneskadeforeningen modtog organisationsprisen, mens Astra på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter modtog erhvervsprisen.

Foto: Jan Lisbygd og formand Lise Kiving fra lokalafdelingen i Vestsjælland.