Easy Up hjælper når låget driller

At åbne emballage er bare ikke det nemmeste på jorden – og slet ikke hvis ens arm er lam eller på anden måde svækket. Easy Up er en ny dansk opfindelse som kan gøre det meget lettere for dig der mangler kræfter til at åbne genstridige glas, flasker og bøtter.

Easy up er lille og handy og nem at betjene.Easy up er en lille plade som står på køkkenbordet. Den holder de ting du stiller på den, fast.

Easy Up gør dig i stand til at åbne ketchupflasken, coladåsen og marmeladeglassetVed hjælp af Easy Up kan du nemt og enkelt åbne ketchupflasken, coladåsen eller marmeladeglasset.

Easy Up kan nemt opbevares, fx hænge på væggen klar til brug.Easy Up er nem at opbevare. For eksempel kan du have den hængende på væggen klar til brug.

Easy Up er et hjælpemiddel som hjælper mennesker med nedsatte kræfter på grund af en lammelse efter en blodprop, spastisk lammelse, gigt og svækkelse på grund af alder.

Har du brug for at røre i en skål eller en gryde, kan Easy Up også klare opgaven at holde den fast. I denne videopræsentation kan du se hvordan det fungerer.

Se tv-indslag hvor 16-årige Mads, som er født med spastisk lammelse, fortæller om hvordan har kan klare flere ting selv på grund af produktet

Læs mere på Easy Ups hjemmeside