Sydsjælland, Møn og Lolland-Falsters nyhedsbrev

Siden sidst

Lokalforeningen havde i november inviteret terapeut Margit Klevin til Vordingborg for at fortælle om klangmassage. Godt en snes mødte frem for at høre om dette emne.
Julemødet blev afholdt på Kikko Bar i Nykøbing F., hvor deltagerne havde en rigtig hyggelig aften.
Generalforsamlingen blev afviklet på VUC i Vordingborg, hvor formanden, Arne Høegh, i sin beretning blandt andet kom ind på den flotte tilslutning, der havde været til årets arrangementer.
Det planlagte Hjernehus i Guldborgsund Kommune, der egentlig var planlagt til at ligge i Horbelev, skal nu placeres i Nykøbing F. ikke lagt fra Sygehuset og ved siden af kommunens genoptræningscenter. Her vil man samle ekspertisen på hjerneskadeområdet. Formanden håbede, at både Hjerneskadeforeningen og Hjernesagen vil blive taget med på råd i planlægningsfasen.

Efter forespørgsel undersøges det nu, om det er muligt at oprette et Cafétilbud i Maribo, så det både kan dække Guldborgsund og Lolland Kommune.

Der var et forsinket tillykke til afgående næstformand Inge Munkebo Vinter, der i december modtog Vordingborg Kommunes Frivillighedspris for sit initiativ med en café i Stege. Der var en stor tak til  næstformand Mona Lise Wennerberg, for sin store indsats for foreningen. Mona Lise var med til at oprette lokalforeningen og har gennem de 30 år udført et kæmpe arbejde i bestyrelsen.

Som i mange andre foreninger kan det knibe med at få valgt medlemmer til bestyrelsen, men heldigvis var der et par medlemmer, der gerne vil være med til at gøre en indsats.

Måske du søger ...

Organisation. Motiv:travle myrer i skovbund

Bestyrelsen

Motiv: Fire mennesker spiller domino sammen

Faste aktiviteter