#Hydrofamilie

Hydrofamilien er et netværk af mennesker som enten selv er ramte af hydrocephalus, eller er pårørende til en hydrocephalusramt. Alle er velkomne uanset om der er tale om normaltryks- eller højtrykshydrocephalus, og om man er ramt som barn eller voksen.
Meld dig ind i foreningen (udfyld formular herunder) og i vores fællesskab på Facebook og Instagram.

FacebookNetværksgruppe
Bliv en del af hydrofamilien på Facebook
#hydrofamilie

Instagram_Icon_Large

Instagram
Følg Hydrofamilien på Instagram
#hydrofamilie

Læs også med på hjerneskadebloggen hvor der både er hydrocephalusramte og hydrocephaluspårørende som løbende fortæller om deres liv.

Velkommen medlem af #hydrofamilie!

HER KAN DU MELDE DIG IND. Udfyld medlemsformularen, så vil du snart modtage materiale fra os. Et medlemskab af Hjerneskadeforeningen koster 250,- om året og dækker hele husstanden.
 • Udfyld dine kontaktoplysninger

  Vi har brug for dine kontaktoplysninger for at vi kan oprette dig som medlem. Informationerne bruger vi til at sende dig velkomstmateriale, give dig besked hvis der er vigtig information om dit medlemskab og i det hele taget administrere dit medlemskab. Dine kontaktinformationer bliver delt med din lokale afdeling af Hjerneskadeforeningen.
 • Meld dig til Betalingsservice

  Vi har brug for dit CPR-nummer, hvis vi skal tilmelde dig Betalingsservice. Med Betalingsservice kan du både spare tid og gebyrer og samtidig hjælpe os med at spare penge til administration.
 • Fortæl os lidt om dig selv

  Vi bruger disse oplysninger til at sørge for at du får mest muligt ud af dit medlemsskab. Vi har blandt andet forskellige netværk som er baseret på relation til skaden og alder. Kender vi din alder og ved om du er ramt eller pårørende, kan vi sørge for at du får informationer om de netværk som kan være interessante for dig. Det er naturligvis helt frivilligt om du ønsker at deltage i de tilbud. Du får desuden automatisk information om hvilken lokalafdeling du bliver tilknyttet (baseret på dit postnummer).
 • Vil du have vores elektroniske nyhedsbrev?

  Du har mulighed for at få et nyhedsbrev fra Hjerneskadeforeningen. De fleste nyhedsmails har et relevant tema, det kan for eksempel være "hjerneskadetræthed". En sjælden gang imellem sender foreningen informationer om arrangementer, nye produkter og andet. Vi sender gennemsnitligt et nyhedsbrev 10-12 gange årligt. Du fortsætter med at modtage nyhedsmails indtil du selv afmelder dem.
 • BEMÆRK

  Vi vil rigtig gerne spare på udgifter til porto da vi hellere vil bruge de penge til aktiviteter. Derfor sender vi velkomstmaterialet til dig på mail. Vi bruger derudover kun din mail hvis der er informationer om eller ændringer i dit medlemskab. Du kan dog vælge i stedet at få materialet sendt med posten ved at klikke i boksen herunder.