#Hydrofamilie

Hydrofamilien er et netværk af mennesker som enten selv er ramte af hydrocephalus, eller er pårørende til en hydrocephalusramt. Alle er velkomne uanset om der er tale om normaltryks- eller højtrykshydrocephalus, og om man er ramt som barn eller voksen.
Meld dig ind i foreningen (udfyld formular herunder) og i vores fællesskab på Facebook og Instagram.

FacebookNetværksgruppe
Bliv en del af hydrofamilien på Facebook
#hydrofamilie

Instagram_Icon_Large

Instagram
Følg Hydrofamilien på Instagram
#hydrofamilie

Læs også med på hjerneskadebloggen hvor der både er hydrocephalusramte og hydrocephaluspårørende som løbende fortæller om deres liv.

Velkommen #hydrofamilie!

VI ER GLADE FOR AT HAVE DIG MED – HER KAN DU MELDE DIG IND. Udfyld medlemsformularen, så vil du snart modtage materiale fra os med posten. Et medlemskab af Hjerneskadeforeningen koster 250,- om året og dækker hele husstanden så alle kan få glæde af tilbuddene.
  • Meld dig til Betalingsservice

    Du sparer tid og gebyrer når du melder dig til Betalingsservice - og samtidig hjælper du os med at spare penge til administration. Vælger du 12 måneders gratis medlemskab, trækker vi selvfølgelig ikke en krone før dit gratis år er gået.
  • Fortæl os lidt om dig selv

    Vi bruger disse oplysninger til at sørge for at du får mest muligt ud af dit medlemsskab. Vi har blandt andet forskellige netværk som er baseret på relation til skaden og alder. Kender vi din alder og ved om du er ramt eller pårørende, kan vi sørge for at du får informationer om de netværk som kan være interessante for dig. Det er naturligvis helt frivilligt om du ønsker at deltage i de tilbud. Du får desuden automatisk information om hvilken lokalafdeling du bliver tilknyttet (baseret på dit postnummer).