Erhvervspartner

Styrk din sociale profil

Analyser viser at Cause Related Marketing, altså markedsføring hvor virksomheden samarbejder med en velgørende organisation, har stor betydning for kundernes opfattelse af virksomheden og dens produkter/ydelser.

Hvad med at gå forrest i kampen for at hjælpe de hjerneskadede og deres pårørende? Din virksomhed kan ved at samarbejde med Hjerneskadeforeningen viser at I aktivt tager socialt ansvar, og derved høste frugten af den gode indsats. Vi tager partnerskabet alvorligt, og vil helst samarbejde på en måde hvor din virksomhed oplever et egentligt udbytte. Blandt andet kan vi tilbyde fælles eksponering, aktiviteter, kampagner og events der vil øge indtægterne for både virksomheden og Hjerneskadeforeningen – og ellers er vi åbne over for dine ideer.

Vi finder en individuel aftale der passer nøjagtig til din virksomhed og som kan medvirke til at styrke både salg og brandværdi. Vi indgår samarbejdsaftaler på alle niveauer, herunder produktsamarbejder og salgsaftaler.

Bliv medlem af Erhvervsklubben

Hjerneskadeforeningens Erhvervsklub er et netværk af virksomheder som støtter foreningens arbejde for den vigtige og værdige sag. Virksomhederne i erhvervsklubben har mulighed for at:
– Få hjælp til at formulere virksomhedens CSR- og handicappolitik.
– Få konkret assistance hvis en medarbejder får en hjerneskade.
– Etablere samarbejde med relevante lokalafdelinger.
– Deltage i et netværk af virksomheder i hele landet.
– Få adgang til historier og artikler til egne medier.
– Anvende Hjerneskadeforeningens logo og materialer.
– Få eksponering i Hjerneskadeforeningens medier og platforme.

Se hvem der allerede er medlem af Erhvervsklubben

Morten Lorenzen</p>
<p>✆ 2026 0138
Morten Lorenzen

✆ 2026 0138Direktør

Morten Lorenzen

Morten fanger essensen i dine ønsker og udarbejder en strategi for kommunikationen der er i øjenhøjde med din målgruppe.

Morten har blandt andet erfaring med strategiske partnerskaber og forretningsudvikling, og han kan være en engageret sparringspartner i din virksomheds strategiarbejde.

Stil spørgsmål eller kommenter på indholdet