BRAINSTORM er Hjerneskadeforeningens årlige sejlads for mennesker ramt af en hjerneskade. En uge med ligesindede på havet. En uge med fællesskab, sammenhold og oplevelsen af at være ligeværdig med og vigtig for andre. Udviklingen kan være enorm hos deltagerne. Både fysisk, mentalt og personligt. Der er eksempler på folk, der har skullet bæres om bord da de først ankom, men selv er kravlet over flere skibe, over rælingen og op på kajen ved Brainstorms afslutning. Folk tror mere på sig selv efter Brainstorm. Folk tør mere efter Brainstorm. Liv der reddes, skal også leves!

#Hjerneskadeforeningen #Brainstorm #livderreddesskalogsåleves #storeoplevelser #sailing #bavariacruiser #braininjury #tbi #denmark​

—–Foto: @stowski —–

Et billede slået op af Hjerneskadeforeningen (@hjerneskadetdk) den

 

Brainstorm 2018

Dato
Årets togt i 2018 gik fra søndag den 19. august til fredag den 24. august.

Togtets rute
Udgangs- og hjemkomsthavn var Sønderborg. Undervejs anløb vi Marstal, Lundeborg, Svendborg, Faaborg, Kalveø og Sønderborg.

 

Mere information om Brainstorm
Er du i tvivl, om Brainstorm er noget for dig, så kontakt skipper Kenneth Sloth Mikkelsen på ✆ 4126 6477 (aften).

 

Denne flotte mand hedder Carl. Han er 76 år og tidligere gymnasielærer. Carl er deltager på årets Brainstorm som i denne uge sejler det sydfynske øhav tyndt. For 20 år siden faldt Carl ned ad en trappe, slog hovedet og fik en hjerneskade. I dag er Carls største udfordring en dårlig hukommelse (men det har den altid været, siger han), og at han er døv på venstre øre. “Jeg ville gå til hvis jeg ikke kunne sejle,” siger han. Også før sin skade var Carl nemlig en ivrig sejler, men man behøver ikke sejlererfaring for at være med på Brainstorm.

#hjerneskadeforeningen #brainstorm #livderreddesskalogsåleves #hjerneskade #livetmedenhjerneskade #sejlerliv #andromeda #detsydfynskeøhav #marinaliving #sailing #braininjury #denmark​

—–Foto: @stowski —–

Et billede slået op af Hjerneskadeforeningen (@hjerneskadetdk) den