Støt fast hver måned

Et fast beløb hver måned gør en enorm forskel for foreningens arbejde for at hjælpe familier hvor en person er ramt af en hjerneskade. Som støttemedlem får du de samme medlemsfordele som almindelige husstandsmedlemmer, men du donerer samtidig fast et beløb hver måned så længe du selv ønsker det.

Tegn støttemedlemskab

 • minimum 50 kroner
 • Udfyld dine kontaktoplysninger

  Vi har brug for dine kontaktoplysninger for at vi kan oprette dig som støttemedlem. Informationerne bruger vi til at sende dig velkomstmateriale, give dig besked hvis der er vigtig information om dit medlemskab og i det hele taget administrere dit medlemskab. Dine kontaktinformationer bliver delt med din lokale afdeling af Hjerneskadeforeningen.
 • Meld dig til Betalingsservice / få fradrag

  Vi har brug for dit CPR-nummer, hvis vi skal tilmelde dig Betalingsservice. Med Betalingsservice kan du både spare tid og gebyrer og samtidig hjælpe os med at spare penge til administration. Samtidig kan vi sørge for at indberette din støtte til SKAT så du får de fradrag du har ret til. Bemærk at vi kun må indberette fradrag for det årlige støttebeløb som overstiger kr. 250,- da dette regnes for medlemskontingent og altså ikke er fradragsberettiget. Formularen er en sikker måde at oplyse dine personlige informationer. Vi anbefaler at du aldrig sender os dit CPR-nummer via e-mail eller telefon.
 • Fortæl os lidt om dig selv

  Vi bruger disse oplysninger til at sørge for at du får mest muligt ud af dit medlemsskab. Vi har blandt andet forskellige netværk som er baseret på relation til skaden og alder. Kender vi din alder og ved om du er ramt eller pårørende, kan vi sørge for at du får informationer om de netværk som kan være interessante for dig. Det er naturligvis helt frivilligt om du ønsker at deltage i de tilbud. Du får desuden automatisk information om hvilken lokalafdeling du bliver tilknyttet (baseret på dit postnummer).
 • Vi har et særligt netværk for hydrocephalus- og IIH-ramte og deres pårørende som vi kalder Hydrofamilien. Du kan klikke her hvis du vil have information om Hydrofamilien. Er du ingen af delene, springer du bare dette felt over.
 • Vil du have vores elektroniske nyhedsbrev?

  Du har mulighed for at få et nyhedsbrev fra Hjerneskadeforeningen. De fleste nyhedsmails har et relevant tema, det kan for eksempel være "hjerneskadetræthed". En sjælden gang imellem sender foreningen informationer om arrangementer, nye produkter og andet. Vi sender gennemsnitligt et nyhedsbrev 10-12 gange årligt. Du fortsætter med at modtage nyhedsmails indtil du selv afmelder dem.
 • Indtast den e-mailadresse du gerne vil modtage nyhedsbreve på. Denne adresse bliver sat på mailinglisten hos Mailchimp som er det system vi bruger når vi sender nyhedsbreve ud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et klik.
 • Når jeg lige om lidt trykker på "Gør mig til støttemedlem!" accepterer jeg at Hjerneskadeforeningen trækker det beløb jeg har valgt at støtte med, hver d. 1. i måneden, indtil jeg selv stopper den faste støtte.