Frivillig i Hjerneskadeforeningen

Frivillige hænder søges til lokalafdeling

Bliv frivillig hos os i Storkøbenhavn. Vi holder til i Valby. Lokalafdelingen er i rivende udvikling, og vi kan bruge mange flere frivillige hænder (og hoveder) til at lave aktiviteter for vores medlemmer. Vi inviterer derfor interesserede på en gratis frivilligweekend den 13.-14. august 2022.

Hjerneskadeforeningens lokalafdeling Storkøbenhavn har oplevet massiv fremgang de seneste par år. Det betyder mange flere arrangementer og mange flere aktive deltagere i arrangementerne. Ideer har vi nok af – og vi har også plads til dine ideer – men vi mangler hoveder og hænder til at udføre dem. Vi ønsker derfor at lave et team af frivillige som kan løfte afdelingen endnu mere.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Lokalafdelingen har et stort fællesskab. Vi laver mad sammen, spiser sammen og går sunde ture i naturen sammen. Vi går i biografen, fester, har pårørendeaftener, foredrag og meget andet. Kort sagt har vi alle muligheder for at tilbyde vores medlemmer de aktiviteter de ønsker, og for at tilbyde vores frivillige mange forskellige muligheder efter interesser og kompetencer. Det kan være it, kommunikation, politisk arbejde, event-arrangør, kaffebrygger, hyggespreder, brede skuldre og meget andet som kan være betydningsfuldt i et foreningsarbejde. Så lad os sammen finde ud af hvor du kan gøre en forskel

  • Du vil blive en del af vores fællesskab og få mulighed for at gøre noget for en gruppe mennesker som virkelig har brug for det.
  • Du får indflydelse på afdelingen og mulighed for at videreudvikle på alt det gode vi allerede kan.

GRATIS FRIVILLIGWEEKEND

Vi ønsker at få samlet et godt og stort frivilligteam snarest muligt. Derfor inviterer vi interesserede til en gratis frivilligweekend hvor du kan høre om foreningen, tale med os om muligheder og ideer, få ny viden, se hvor meningsfuldt det er, og lære os at kende.

DET PRAKTISKE

Weekenden foregår den 13.-14. august på CABINN Metro, Arne Jacobsens Allé 2, 2300 København S. Det er gratis at deltage. Vi sørger for forplejning og overnatning – og vi tilbyder en genstand til aftenens menu.

PROGRAM

Lørdag:
12.00: Frokost og velkomst
13.00-17.00: Oplæg ved Inge Vahlgren fra Ingerfair om at være frivillig
18.30: Middag og herefter socialt samvær

Søndag:
7.00-10.30: Morgenmad
10.30-11.30: Smart træning med Hanne Jensen
11.30-12.30: Oplæg om foreningen
12.30-13.30: Udfylde skema om samarbejde – tak for denne gang

Alle deltagere får udleveret et eksemplar af bogen “Sådan rekrutterer du frivillige” af Maria Baad Holdt, chefkonsulent hos Ingerfair.

KONTAKT OG ANSØGNING
Send en mail til storkobenhavn@hjerneskadeforeningen.dk hvis DU skal have én af pladserne i frivilligweekenden. Senest tilmelding 1. juli 2022.