Foredrag om hjerneskadetræthed

Af Jette Sloth Flohr, formand for Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland

Over 200 deltagere mødte op fra nær og fjern da vi tirsdag aften  inviterede til foredrag om hjerneskadetræthed med neuropsykolog Anders Degn fra Vejlefjord Neurorehabilitering. Vi var beærede over besøg så langt fra som Haderslev og Ringkøbing.

Anders Degn gav os alle et meget stort indblik i hvad hjerneskadetræthed er for noget, og god inspiration til hvordan man håndterer at leve med trætheden. Tak for det, Anders!

 

En lidt for stor succes
Vi vidste godt at emnet interesserer mange, og at hjerneskadetræthed er en alvorlig følge som mange ramte har inde på livet, men den store tilslutning kom alligevel bag på os.

Desværre betød det at vi var nødt til at sende nogle hjem igen, og det er jeg rigtig ked af. Det var bestemt ikke sjovt at måtte gå ud og lukke dørerne når der stadig stod folk som gerne ville ind.

Vi er naturligvis glade og taknemmelige for den store interesse, men jeg vil alligevel gerne beklage over for både dem som gik forgæves, og dem som måtte finde sig i en plads hvor det var svært at høre.

 

Nyt foredrag på vej
På den positive side ved vi nu at vi helt sikkert vil gøre det igen. I Aarhus er vi allerede gået i gang med planlægningen af et nyt foredrag om hjerneskadetræthed som vi forventer bliver afholdt i efteråret. Samtidig har vi opfordret vores kolleger i andre lokalafdelinger rundt omkring i landet til at gennemføre et tilsvarende arrangement.

Der bliver desuden lavet referat af foredraget, ligesom Anders Degns præsentation vil blive lagt ud.

Link til viden

Inspiration - Tørstig efter viden

Hjerneskadetræthed

Mere viden om at leve med trætheden i hverdagen.

Hjerneskadebloggen

Hjerneskadebloggen

Læs om alle sider af livet med en hjerneskade.

Støt Hjerneskadeforeningens arbejde med at formidle livet med en hjerneskade

Støt foreningen

Hjerneskadeforeningen har brug for dig.