Jeannes hjørne

Jeanne Fairy er fast klummeskriver i Hjerneskadeforeningens medlemsblad Hjerneskadet. På denne side har vi samlet Jeannes skriverier om livet med en hjerneskade. Jeanne er selv skadet efter en rideulykke, men hun er også psykoterapeut og hjælper blandt andet andre skadede med at få hverdagen til at fungere.

Ensomhed – den blinde passsager (december 2016)
Når chok og traumer er større end selve hændelsen
 (december 2015)
De forstår mig ikke (januar 2015)

YouTube.002
Jeanne Fairy har som psykoterapeut sin egen You Tube-kanal hvor hun jævnligt udgiver nye videoklip med viden og vejledning.

Besøg Jeanne Fairys You Tube-kanal

Skade

Brevkasse

Vi har samlet nogle af landets dygtigste når det handler om at forstå og formidle viden om hjernen. Savner du en forklaring, så spørg i brevkassen.

Symptomer og følger

Symptomer

Ligegyldigt hvad du foretager dig, så er det din hjerne der står bag. Bevægelse, tanker, sprog, sanser – det hele kan blive påvirket af en hjerneskade.

Blog

Hvordan lever man med følgerne hverdagen? Både ramte og pårørende blogger om deres hverdag og hvordan de håndterer livet med en hjerneskade.

Har du noget på hjerte?

Du er meget velkommen til at kommentere på artiklerne eller sende en hilsen til de modige medvirkende som har delt deres historie om livet efter en hjerneskade.