Fandt min styrke gennem svaghed og handicap

Lars Lippert mistede sin førlighed og kognitive evner på toppen af en schweizisk alpe. Med tiden har begge tab på forunderlig vis medført både øget livsindsigt og stor værdi.

Læs Lars’ historie om at finde sin styrke i sit handicap

Farvel til familien

Bodil Merete Andersen bor alene med sin næsten voksne datter da hun bliver ramt af en blodprop. Kampen tilbage til livet får store konsekvenser for familielivet.

Læs Bodils historie om kampen for livet og for familien

41 år med en hjerneskade, artikel med Brian Backmann Hansen

41 år med hjerneskade

Brian Backmann Hansen var som 10-årig i en ulykke der efterlod ham hjælpeløs i en kørestol uden håb om bedring. Brian ville det anderledes.

Læs Brians historie om et liv med hjerneskade

Skade

Brevkasse

Vi har samlet nogle af landets dygtigste når det handler om at forstå og formidle viden om hjernen. Savner du en forklaring, så spørg i brevkassen.

Symptomer og følger

Symptomer

Ligegyldigt hvad du foretager dig, så er det din hjerne der står bag. Bevægelse, tanker, sprog, sanser – det hele kan blive påvirket af en hjerneskade.

Blog

Hvordan lever man med følgerne hverdagen? Både ramte og pårørende blogger om deres hverdag og hvordan de håndterer livet med en hjerneskade.

Har du noget på hjerte?

Du er meget velkommen til at kommentere på artiklerne eller sende en hilsen til de modige medvirkende som har delt deres historie om livet efter en hjerneskade.