Marianne efter hjerneblødning med næsten nyfødte Julius

Et barn bliver født – min kæreste får en hjerneblødning

Thomas og Marianne ved godt at deres liv vil ændre sig, da de en sen novemberaften tager afsted til sygehuset hvor Marianne skal føde deres første barn. Hvad de ikke er forberedte på, er at den hjerneblødning der rammer Marianne under 24 timer senere.

Læs historien om Thomas, Marianne og Julius

Foto: Thomas Boesgaard

Jan Højfeldt

Når kærligheden overvinder alt

Marianne og Jan har et godt liv. De har netop købt et sommerhus hvor livet, naturen og den fælles passion, lystfiskeri, skal nydes sammen. Men så rammes Jan af en blodprop i hjernen som lænker ham fast til sengen. “Plejehjem” siger kommunen. “Nej” siger Marianne.

Læs historien om Marianne og Jan

Foto: Marianne Højfeldt
Skade

Brevkasse

Vi har samlet nogle af landets dygtigste når det handler om at forstå og formidle viden om hjernen. Savner du en forklaring, så spørg i brevkassen.

Symptomer og følger

Symptomer

Ligegyldigt hvad du foretager dig, så er det din hjerne der står bag. Bevægelse, tanker, sprog, sanser – det hele kan blive påvirket af en hjerneskade.

Blog

Hvordan lever man med følgerne hverdagen? Både ramte og pårørende blogger om deres hverdag og hvordan de håndterer livet med en hjerneskade.

Har du noget på hjerte?

Du er meget velkommen til at kommentere på artiklerne eller sende en hilsen til de modige medvirkende som har delt deres historie om livet efter en hjerneskade.