Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Om foredraget

STÅ FAST

Konstant udvikling af kompetencer, selvet og personligheden er blevet et krav i vores accelererende kultur. Evig forandring ser efterhånden ud til at være det eneste permanente i vores liv, både inden for uddannelse, familie- og arbejdsliv, hvor fx medarbejderudviklingssamtaler og coaching hører til dagens orden. I dette Svend Brinkmann foredrag spørger han, om vi nu har nået grænserne for, hvor megen fleksibilitet og omstillingsparathed, mennesker kan kapere.

Hvad er konsekvenserne for menneskelig integritet, loyalitet og pligtfølelse, når man konstant skal være i udvikling? Kan vi virkelig finde retning i tilværelsen ved konstant at kigge ind i os selv og ”mærke efter”? Og hvilke alternativer findes for mennesker, der ikke hele tiden vil stræbe mod at ”finde sig selv”, men hellere vil stå fast i deres liv og affinde sig med sig selv? I dette Svend Brinkmann foredrag introduceres en tænkning, der betoner sindsro, værdighed og pligt, som modgift mod nutidens udviklingstvang.

Om foredragsholderen

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. Et Svend Brinkmann foredrag er en garanti for et vellykket arrangement. Han har modtaget flere priser for sin forskning og formidling, bl.a. DR’s Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris.

Læs mere om Svend Brinkmann

Mere information

Tilmelding skal ske senest 4 dage før arrangementet.

Du tilmelder dig ved at indbetale 100,- per person til konto 0759 3225568706 Middelfart Sparekasse, Kolding afdeling.
Angiv dit navn, antal personer og begivenhedskoden “SB” ved din indbetaling.

Kontakt