window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-29175679-1');

Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Om foredraget

HJERNEFORSKNING, LYKKE OG HIGH PERFOMANCE

Hvorfor har verdens mest innovative virksomheder strategiske initiativer omkring glæde? – og hvad kan hjerneforskning fortælle os om sammenhængen mellem din glæde og din high-performance, innovationsevne og produktivitet? Nyeste fMRI-scanninger af hjernen giver os et banebrydende indblik i hjernens måde at operere på – med data begynder vi at forstå hvordan det er muligt at vi træner, former og strukturerer vores hjerner og vores glædesniveau, på synapseniveau.

Foredraget er en tour de force i nyeste forskning blandt andet fra Harvard og Stanford Universiteterne, interviews med Google´s Search Inside Yourself division og en professor i lykke. Vi tager et hands-on kig på metoderne, der kan omsætte forskningsresultaterne til en 300%s øgning af kreativiteten, et 37% højere salg og en 31%s stigning i produktiviteten i din virksomhed og hverdag.

Se invitationen her: Invitation til foredrag

Om foredragsholderen

Med Louise er du garanteret et underholdende foredrag, der binder anekdoter fra verdens førende og mest innovative virksomheder sammen med den nyeste hjerneforskning. Foredraget både inspirerer og sender deltagerne hjem med ny og direkte brugbar viden.

Louise Opprud Jakobsen har rejst i Silicon Valley de sidste 9 år. Hun har været Kreativ Chef i Innovation Lab i 8 år, og er i dag Creative Advisor i tænketanken DareDisrupt.

Læs mere om Louise på hendes hjemmeside louiseopprudjakobsen.dk.

Mere information

Kontakt lokalafdelingen i Himmerland.