Flot afsked med landsformand Niels-Anton Svendsen 

Efter 20 år som landsformand for Hjerneskadeforeningen takkede Niels-Anton Svendsen af med en flot afskedsreception torsdag den 19. maj 2016.

Omkring 100 gæster var mødt op, for at sige tak for indsatsen til den afgående landsformand.

DSC04933

Blandt de mange gæster var der både samarbejdspartnere, foreningsmedlemmer og repræsentation fra Kommunernes Landsforening (KL), som Niels-Anton igennem sine år som landsformand, har haft mange heftige debatter med. Dette blev nævnt adskillige gange i de flotte taler, der blev holdt i løbet af receptionen. Særligt Aase Engberg, stifter af Hjerneskadeforeningen, fremhævede Niels-Antons store engagement, som politisk vagthund i en bevægende tale.

DSC04892 DSC04906

Hjerneskadeforeningens nye landsformand, Jette Sloth Flohr og tidligere hovedbestyrelsesmedlem Alex Jensen, takkede begge for samarbejdet og de medbragte gaver vakte stor glæde hos den afgående landsformand.

DSC04910 DSC04920

Niels-Anton benyttede selv lejligheden til at takke for de 20 år på posten som landsformand. Han glædede sig særligt til, at kunne tilbringe mere tid med familien. Herunder hans søn, der selv blev hjerneskadet i en ung alder og som var starten på Niels-Antons store engagement i Hjerneskadeforeningen. Men selvom tiden som landsformand er forbi, så er der nye initiativer der banker på. Niels-Anton påpegede dog også overfor den nye landsformand, “at jeg aldrig er længere væk, end et telefonopkald”.

DSC04924

Fra Hjerneskadeforeningen og alle dens medlemmer, skal der lyde en kæmpe tak for 20 års indsats og et held og lykke med de nye initiativer.