Brainstorm

Hjerneskadeforeningens årlige sejlads “Brainstorm” blev søndag skudt i gang fra kajen i Sønderborg. Deltagerne gjorde bådene klar inden afgang. Sponsor-flag blev hejst. Og forbipasserende måtte stoppe op og fotografere.

Årets tur foregår i år i det smukke Smålandsfarvandet og Langelandsbæltet. Fra Sønderborg går turen til Bagenkop, Omø, Lundeborg, Søby og Dyvig, inden sejladsen slutter igen i Sønderborg.

Følg med her. Vi opdaterer dagligt med billeder fra årets sejlads.

 

Søndag den 21. august – Årets Brainstorm begynder

Brainstorm begyndte uheldigt med motorstop i den ene båd. Derfor kom deltagerne først afsted fra Sønderborg mandag, og ruten måtte ændres en smule.

Brainstorm 2016 12

Brainstorm 2016 06

Brainstorm 2016 07

Brainstorm 2016 01   Brainstorm 2016 02  Brainstorm 2016 09

 

Mandag den 22. august – Dag 2: Sønderborg-Bagenkop

Endelig kom skibene og de tyve deltagere afsted. Vejret artede sig, og der blev tid undervejs til at Brian kunne fiske lidt undervejs (dog uden held, hvilket i sig selv er heldigt, for kaptajn Kenneth er ikke meget for at der kommer fisk om bord). Ishuset i Bagenkop nød godt af besøget af Brainstorm-teamet.

Brainstorm 03

Brainstorm 05

 

Tirsdag den 23. august – Dag 3: Bagenkop-Lundeborg

På grund af motorstoppet ved sejladsens begyndelse, blev Omø skrevet ud af turen, som i stedet gik direkte fra Bagenkop på Langeland til Lundeborg på Sydfyn. Det blev et fint sejlads op gennem Langelandsbæltet forbi Langeland på den ene side og Strynø, Tåsinge og Siø på den anden, inden de tre skibe ramte smukke Lundeborg.

Brainstorm Bagenkop

Brainstorm Lundeborg

 

Onsdag den 24. august – Dag 3: Lundeborg-Søby