Støtte til netværksmiddage i Kolding

Hjerneskadeforeningen i Kolding har modtaget 5000 kroner fra Comm On unge til at arrangere netværksmiddage for medlemmer af Hjerneskadeforeningen afdelinger Hovedtropperne og FYR.

Comm On unge er et nyt tiltag i Kolding som skal fremme unges lyst til at gøre en forskel for andre.

Hjerneskadeforeningens lokalafdeling i Kolding har længe forsøgt at finde de unge ramte i Kolding og omegn for at skabe et netværk der kan drage erfaring, viden og støtte fra hinanden.

Tiltaget som nu har modtaget støtte, går ud på at samle de unge og yngre ramte til en middag hvor der kan dannes relationer på tværs. Her får de ramte mulighed for at møde ligesindede i uformelle og hyggelige rammer.

Fra andre netværk ved vi at deltagerne er glade for og har stort udbytte af at møde andre i samme både. Så føler man sig knap så anderledes.

Særligt som ung og hjerneskadet kan man være sårbar. Mange er i en alder hvor de burde være frie til nyde ungdommen, tage uddannelse, stifte familie og skabe fremtid. Men hjerneskaden har enten sat stop for, ændret planerne eller forsinket dem væsentligt.

At være yngre ramt kan være ensomt. Det er svært at danne netværk når man ikke kan det samme som før. Derfor er det vigtigt de unge får mulighed for at møde andre og se at de ikke er alene.

Den første middag er foreløbigt planlagt til at blive den 28. januar 2016. Med donationen på 5000 kroner forventer lokalafdelingen i Kolding at kunne følge op på arrangementet og gentage det senere.

Hovedtropperne og FYR er henholdsvis Hjerneskadeforeningens afdelinger for unge ramte mellem 13 og 35 år og yngre ramte mellem 30 og 65 år.